Όταν η αγκαλιά μοιάζει με ποίηση, η Mat&Pil ονειρεύεται για μας και τα κατοικίδιά μας!


Όσο το σώμα μας θα θυμάται, τόσο θα μας απασχολούν τα συναισθήματα, οι αισθήσεις και οπωσδήποτε που το ξαπλώνουμε για να γαληνέψει, για να ξεκουραστεί, για να διατηρήσει τη θέληση του για ζωή.  Έλεγε ο Κωνσταντίνος Καβάφης: «Σώμα, θυμήσου όχι μόνο το πόσο αγαπήθηκες, όχι μονάχα τα κρεβάτια όπου πλάγιασες, αλλά κι εκείνες τες επιθυμίες που για σένα γυάλιζαν μες στα μάτια φανερά, κι ετρέμανε μες στην φωνή — και κάποιο τυχαίον εμπόδιο τες ματαίωσε». Επιθυμία είναι σίγουρα να κρατηθούν οι αγκαλιές για πάντα, να κρατηθεί η αφή τους, η μυρωδιά τους, η αξία τους. Μέσα από το πρόγραμμα «Mat(s)tress Free»… δεν είναι δύσκολο να παραδεχτεί κανείς πως αυτό είναι σχεδόν εφικτό. Ο αφρός μνήμης της Mat&Pil θυμάται το σώμα μας, αγκαλιάζει τα σημεία που έχουν περισσότερο ανάγκη και κάνει τον ύπνο μας αξέχαστο, μέσα από υλικά οργανικής προέλευσης και με τη χρήση επιλεγμένων υφασμάτων. 

«Είδα πως εκοιμόμουνα βαριά σφιχτός από έναν ύπνο μολυβένιο· και το κρεβάτι μου μαλαματένιο έλαμπεν από κάθε του μεριά». Έτσι έχουμε ανάγκη να ονειρευόμαστε κι εμείς, όπως ο Κωστής Παλαμάς στο «Χρυσό Κρεβάτι» του.  Μέσα από το πρόγραμμα «Mat(s)tress Free» μπορεί κανείς να παραγγείλει το Mat&Pil στρώμα των ονείρων του, να το υποδεχτεί στον χώρο του και να ανακαλύψει την τεχνολογία του memory foam λεπτό προς λεπτό σε κάθε εμπειρία χαλάρωσης και ύπνου. Κι αν αυτό που παρέλαβε δεν είναι αυτό που είχε φανταστεί, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να γίνει αντικατάσταση με κάποιο άλλο στρώμα ή και επιστροφή χρημάτων.  

Η βασική μας ανάγκη είναι συχνά πυκνά η επιστροφή μας στη φύση. Να γίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι της, να προσφέρουμε το λιθαράκι μας, να ανακυκλώσουμε έτσι ακριβώς όπως ανακυκλώνουμε τα όνειρά μας. Κι επειδή η φιλοσοφία της Mat&Pil είναι πράσινη, κάθε στρώμα που επιστρέφεται εντός 15 ημερών ανακυκλώνεται  και γίνεται το στρωματάκι για τα πιστά και αγαπημένα κατοικίδια μας. Τα Mat&Pil PetBeds είναι ιδανικά για σκύλους και γάτες σε διαφορετικά μεγέθη και αποχρώσεις, με υφή αδιάβροχη και αλέκιαστη, με υφάσματα που αντέχουν χιλιάδες τριβές και φυσικά με την σχετική μέριμνα για να ανακουφίζονται οι μικροί τετράποδοι φίλοι μας από τους πόνους στις αρθρώσεις τους. Μετά από ένα PetBed είναι βέβαιο πως θα μας λατρεύουν ακόμα περισσότερο, γιατί ως γνωστόν τα κατοικίδια αντανακλούν το είδος της φροντίδας που παίρνουν… στο βλέμμα και το χάδι τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Add to cart

10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά!

Με την εγγραφή σας στο newsletter μας, σας δίνουμε εκπτωτικό κωδικό για -10% στην πρώτη σας αγορά* από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

*Eξαιρούνται επιλεγμένοι κωδικοί και δεν συνδιάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες.