Η Mat&Pil βραβεύεται στα Green Brand Awards: Η Πρωτοπορία μας στην Πράσινη Επανάσταση

Με υπερηφάνεια και χαρά, ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία μας βραβεύτηκε στα Green Brand Awards με Gold βραβείο στην κατηγορια “Green Bedroom Product” για την προσπάθεια και τη δέσμευσή μας στην πράσινη αειφορία και την καινοτομία. Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει τη συνεχή μας προσπάθεια για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας που σέβονται το περιβάλλον και προάγουν την υγεία και την ευημερία.

Ένας από τους κύριους λόγους που μας οδήγησε σε αυτό το βραβείο είναι το πρόγραμμα Mat(s)tress Free, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που προσφέρει στους πελάτες μας τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα στρώματά μας για 15 νύχτες. Αν δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι, έχουν την επιλογή επιστροφής του στρώματος και αντικατάστασής του με ένα άλλο ή ακόμα και επιστροφής του ποσού. Τα στρώματα που επιστρέφονται στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης και μετατρέπονται σε κρεβάτια για κατοικίδια, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των απορριμμάτων και τη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, ενέργειες όπως οι καινοτόμες συσκευασίες μαξιλαριών, στρωμάτων και ανωστρωμάτων συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών CO2 ανά μεταφορά προϊόντος, ενώ το σύστημα Freeze Technology που χρησιμοποιούμε στα προϊόντα ύπνου παρέχει αίσθηση δροσιάς και συμβάλλει στην βελτίωση του ύπνου παρά το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής και τις υψηλές θερμοκρασίες που σημειώνονται.

Η δέσμευσή μας για την προστασία του περιβάλλοντος και τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας συνεχίζεται ακάθεκτη.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για ένα καλύτερο αύριο για όλους εμάς και για τον πλανήτη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Add to cart

10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά!

Με την εγγραφή σας στο newsletter μας, σας δίνουμε εκπτωτικό κωδικό για -10% στην πρώτη σας αγορά* από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

*Eξαιρούνται επιλεγμένοι κωδικοί και δεν συνδιάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες.