Να μην ξεχάσω την αυτοεξέτασή μου!

“Μακάρι να μην ξεχνούσε ποτέ καμία γυναίκα να κάνει τον αυτοέλεγχό της”… από αυτό ξεκίνησαν όλα!

Η ομάδα της Mat&Pil σκεπτόμενη πως κάθε γυναίκα θα ήθελε κάποιον να της υπενθυμίζει τον τακτικό αυτοέλεγχο των μαστών της, κατάφερε ίσως με έναν απλό τρόπο να υλοποιήσει μια μεγάλη της επιθυμία… να είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα.

Σκοπός της είναι να βοηθήσει τόσο στο κομμάτι της πρόληψης όσο και εκείνες που μάχονται καθημερινά να βγουν νικήτριες από τη μάχη τους με τον καρκίνο του μαστού.

Βγάζουμε λοιπόν για λίγο τις μωβ αποχρώσεις και φοράμε τα ροζ μας, καθώς η best seller σειρά μαξιλαριών Airflow μεταμορφώνεται σε Pink Ribbon και μπαίνει στα σπίτια μας για καλό σκοπό!  

Airflow Pink Ribbon, φτιάχτηκε για να σε προσέχει!

Το Airflow Pink Ribbon σχεδιάστηκε με πολλή αγάπη και φροντίδα από την Mat&Pil με αφορμή την υπενθύμιση της τακτικής αυτοεξέτασης των μαστών σου.

Στόχος μας είναι κάθε φορά που θα αλλάζεις την μαξιλαροθήκη σου να θυμάσαι πως είμαστε δίπλα σου και σου ψιθυρίζουμε πόσο σημαντική είναι η υγεία σου.

Με το μαξιλάρι Airflow Pink Ribbon, μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ!

Με κάθε αγορά να θυμάσαι πως έχεις συμβάλει έμπρακτα, στην ενίσχυση των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού καθώς τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν ως Δωρεά στο Άλμα Ζωής, με την ευχή και την ελπίδα να συνεχίσουν το σημαντικό και υπέροχο έργο τους.

Μια απλή υπενθύμιση που θα σώσει ζωές. Μαζί θα τα καταφέρουμε!

Σημείωση: Η αυτοεξέταση μαστού αποτελεί συμπληρωματική εξέταση και δεν πρέπει να αντικαθιστά τον τακτικό προληπτικό έλεγχο (κλινική εξέταση, διαγνωστικές εξετάσεις ανάλογα με τις οδηγίες του εξειδικευμένου στο μαστό ιατρού).

Add to cart

10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά!

Με την εγγραφή σας στο newsletter μας, η Mat&Pil σας κάνει έκπτωση -10% στην πρώτη σας αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η εμπειρία του ύπνου σας μόλις έχει ξεκινήσει: