1. Τα ανατομικά σχήματα μαξιλαριών αναπτύχθηκαν έπειτα από πολύχρονη έρευνα και μελέτη ως προς τις καμπυλότητες που το μαξιλάρι θα πρέπει να έχει προκειμένου να ικανοποιεί τις ανάγκες διαφορετικών σωματοτύπων.
 2. Συνδυασμός memory και υφασμάτων που χρησιμοποιούνται στα μαξιλάρια Airflow επιτρέπουν την διέλευση του αέρα με κάθε κίνηση.
 3. Τα υφάσματα Mat&Pil είναι θερμορυθμιστικά για αποφυγή εφίδρωσης κατά την διάρκεια του ύπνου.
 4. Το υλικό Memory foam χρησιμοποιείτε σε όλα τα προϊόντα της Mat&Pil, παράγεται απο την ίδια την εταιρία εντός των εγκαταστάσεων  μας και ως εκ τούτου, την πραγματική ποιότητα των υλικών καθώς και τις ιδιότητες αυτών, μπορείτε να τις ανακαλύψετε αποκλειστικά μέσω των προϊόντων MAT&PIL.
 5. Πιστοποιημένα υφάσματα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Oeko-Tex standart 100.
 6. Εξασφάλιση άριστης ποιότητας μέσω εσωτερικού συστήματος ελέγχου.
 7. «Επιδερμικά» αφρώδη υλικά που διασφαλίζουν μέγιστη αντοχή και διάρκειας των ιδιοτήτων.
 8. Εύκολη αφαίρεση του καλύμματος και πλύση σε θερμοκρασία έως 60οC για υγιεινό ύπνο.
 9. Οικολογικό υφάσματα κατασκευασμένα από ίνα modal που προέρχεται έπειτα από ειδική επεξεργασία κυτταρίνης.
 10. Καινοτόμα συσκευασία  μαξιλαριών σε κουτί. Όλα τα υλικά της συσκευασίας προέρχονται από ανακυκλωμένα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον.
 11. Τεχνολογική υπεροχή των αφρώδη υλικών Mat&Pil έναντι  των κοινών memory foams.

Τα airflow μαξιλάρια αποτελούνται από διάτρητο memory foam, εσωτερική (μη αποσπώμενη θήκη) προστασίας και την εξωτερική (αποσπώμενη θήκη, για πλύση) από θερμορυθμιστικό ύφασμα Mat&Pil. Η ιδιαίτερη σύνθεση των υλικών αυτών επιτρέπουν την διέλευση διαμέσου του μαξιλαριού προσφέροντας υγιεινό και δροσερό ύπνο ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου. Διατίθενται σε κλασσικό και ανατομικό σχήμα.

 • Εγγύηση 30 χρόνων & Άμεση αντικατάσταση με νέο.
 • Τα εσωτερικά υλικά “memory foam” και “core foam” που χρησιμοποιούνται, παράγονται μόνο στις εγκαταστάσεις της εταιρία μας. Ως εκ τούτου, την πραγματική ποιότητα των υλικών καθώς και τις ιδιότητες αυτών, μπορείτε να τις ανακαλύψετε μόνο μέσω των προϊόντων MAT&PIL.
 • Πιστοποιημένα υφάσματα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό OEKO-TEX για απουσία βλαβερών ουσιών.
 • Εξασφάλιση άριστης ποιότητας μέσω εσωτερικού συστήματος ελέγχου
 • «Επιδερμικά» αφρώδη υλικά που διασφαλίζουν μέγιστη αντοχή και διάρκειας των ιδιοτήτων.
 • Χειροποίητο στρώμα από τους έμπειρους ανθρώπους μας με αγνά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
 • Σύγχρονο design στρωμάτων και  εύκολη αφαίρεση του καλύμματος για πλύση. Πλύση της θήκης σε θερμοκρασία έως 60οC για υγιεινό ύπνο.  
 • Δυνατότητα αλλαγής του καλύμματος σε περίπτωση φθοράς με νέο (από θερμορυθμιστικό ύφασμα ή από οργανικό βαμβάκι)
 • Οικολογικά υφάσματα , με αντοχή σε πάνω από 100,000 τριβές και αδιάβροχα.
 • Φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα υλικά
 • Τεχνολογική υπεροχή των αφρώδη υλικών Mat&Pil έναντι των ελατηρίων αλλά και των κοινών memory foams.
 • Συσκευασία στρωμάτων μορφή ρολού μέσα σε κουτί για εύκολη παραλαβή και μεταφορά ακόμα και από ένα άτομο.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των συνηθισμένων memory foams και του MAT&PIL memory έγκειται στον τρόπο παραγωγής αλλά και στο ιδιαίτερο υλικό που αναπτύχθηκε έπειτα από χρόνια έρευνας εντός των εργαστηρίων μας .
Πιο συγκεκριμένα το memory υλικό της MAT&PIL αναπτύχθηκε έπειτα από πολλούς συνδυασμούς α’ υλών κατά την διάρκεια πειραματικών σταδίων έως ότου καταλήξουμε στην αποκλειστική συνταγή της Mat&Pil. Γιαυτό άλλωστε την αίσθηση του Mat&Pil memory foam μπορείτε να την βιώσετε μόνο μέσω των προϊόντων Mat&Pil. Επιπλέον το Mat&Pil memory foam παράγεται με «επιδερμίδα» στις πλευρές του και όχι με ανοιχτές κυψέλες όπως τα περισσότερα memory στην αγορά, πράγμα που διασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος αλλά και σωστή διατήρηση των ιδιοτήτων του!
Γιαυτό και άλλωστε η εταιρίας μας παρέχει Εγγύηση 30 χρόνων σε όλα στρώματα.

Τα προιόντα Mat&Pil μπορείτε να τα δείτε από κοντά στο νέο και πλήρως ανακαινισμένο showroom της εταιρίας στην διεύθυνση:  ΒΙ.ΠΕ Θεσσαλονίκη , Ο.Τ 55, Οδός ΝΒ7, Σίνδος. Εναλλακτικά μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω του e-shop μας και να τα παραλάβετε εντός 5-10 εργάσιμων ημερών.

Όλα τα προϊόντα της εταιρίας Mat&Pil συσκευάζονται αεροστεγώς και με vacuum τεχνολογία ούτως ώστε να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας κατά την μεταφορά τους μέσα σε κουτί!
Ναι, ναι καλά διαβάσατε..
Όλα τα στρώματα, μαξιλάρια και αξεσουάρ της εταιρίας μας θα τα παραλάβετε μέσα σε δημιουργικές συσκευασίες κουτιών για εύκολη μεταφορά είτε με δικό σας όχημα είτε με αποστολή από εμάς μπροστά στην πόρτα σας!

Τα βηματα για το σωστό unboxing στρώματος:
1. Ανοίξτε το κουτί του στρώματος
2. Βγάλτε το στρώμα που βρίσκεται σε μορφή ρολού
3. Τοποθετήστε το ρολό πάνω στο κρεβάτι
4. Αφαιρέστε την σακούλα κόβοντας την με ένα ψαλίδι Προσοχή! Μην κόψετε το νέο Mat&Pil στρώμα σας
5. Ξετυλίξτε το στρώμα πάνω στο κρεβάτι
6. Αφήστε το να επανέλθει στο κανονικό του σχήμα. Ξέρουμε πόσο αγωνιάτε για να ξαπλώσετε πάνω στο νέο σας Mat&Pil στρώμα, αλλά συνίσταται 2 ώρες για πλήρη επαναφορά του στρώματος.
7. Αυτό ήταν! Είστε έτοιμοι να απολαύσετε την μοναδική εμπειρία ύπνου Mat&Pil.

Τα βήματα για το σωστό unboxing μαξιλαριού:
1. Ανοίξτε το κουτί του μαξιλαριού
2. Βγάλτε το μαξιλάρι που βρίσκεται σε μορφή ρολού
3. Αφαιρέστε την σακούλα κόβοντας την με ένα ψαλίδι. Προσοχή! Μην κόψετε το νέο Mat&Pil μαξιλάρι σας.
4. Αφήστε το να επανέλθει στο κανονικό του σχήμα. Ξέρουμε πόσο αγωνιάτε για να ξαπλώσετε πάνω στο νέο σας Mat&Pil μαξιλάρι σας, αλλά συνίσταται 4 ώρες για πλήρη επαναφορά στο αρχικό του σχήμα.
5. Αυτό ήταν! Είστε έτοιμοι να απολαύσετε την μοναδική εμπειρία ύπνου Mat&Pil.

Η υγιεινή του ύπνου σας είναι σημαντική για εμάς για αυτό επιλέξαμε άριστης ποιότητας υφάσματα που να μπορούν να πλυθούν ακόμα και στους 30οC στο χέρι. Αρκεί απλώς να αφαιρέσετε το κάλυμμα ενός στρώματος ή την εξωτερική μαξιλαροθήκη  ανοίγοντας τα φερμουάρ. Αυτό ήταν! Το κάλυμμα είναι έτοιμο για πλύση. 
Tip: Για μεγαλύτερη διάρκεια των ιδιοτήτων των υφασμάτων συνίσταται η πλύση στους 30οC.

Η διαφορά μεταξύ αυτών των στρωμάτων βρίσκεται στο επίπεδο σταθερότητας  που προσφέρουν στο σώμα κατά την διάρκεια του ύπνου.  Η Mat&Pil σαν εταιρία που παράγει τα αφρώδη υλικά που χρησιμοποιεί στις εγκαταστάσεις της μπορεί και παρέχει 4 διαφορετικές αισθήσεις memory με σκοπό να καλύψει όλες τις ανατομικές ανάγκες των πελατών.

Επιπλέον το στρώμα Mat2flip συνδυάζει και τις 2 αισθήσεις (soft και firm sense) μία σε κάθε πλευρά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε σε ποια πλευρά θέλετε να κοιμηθείτε απόψε! Εμείς σας εγγυόμαστε ότι ο ύπνος σας θα ναι τέλειος ακόμα και αν έρθουν τα πάνω, κάτω!

Add to cart

10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά!

Με την εγγραφή σας στο newsletter μας, σας δίνουμε εκπτωτικό κωδικό για -10% στην πρώτη σας αγορά* από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

*Eξαιρούνται επιλεγμένοι κωδικοί και δεν συνδιάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες.