Εξοπλισμός ξενοδοχείων

Η εμπειρία διαμονής βασίζεται στην εμπειρία ύπνου που προσφέρετε.

Εξασφαλίσετε τη μέγιστη ικανοποίηση των καλεσμένων σας εξοπλίζοντας τους χώρους φιλοξενίας σας με τα στρώματα, μαξιλάρια και αξεσουάρ ύπνου MAT&PIL.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην κατασκευή αφρωδών στρωμάτων αλλά και η συνεχής μας επικοινωνία με επαγγελματίες ξενοδοχειακών μονάδων, μας οδήγησε στην ανάπτυξη προϊόντων ύπνου που καλύπτουν τις απαιτήσεις της πλειοψηφίας των ανθρώπων ούτως ώστε να μπορέσετε να ικανοποιήσετε τον μέγιστο αριθμό των φιλοξενουμένων.

30 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης

μπορούν να σας εγγυηθούν, ότι οι επισκέπτες σας, θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία ύπνου. Λόγω της βελτιωμένης αίσθηση ύπνου που προσφέρουν τα στρώματα αφρού μνήμης της MAT&PIL, ο ύπνος των πελατών σας θα συνδυάζεται αρμονικά με την απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Τα υψηλά standards στην επιλογή υλικών σε συνδυασμό με τις αυστηρές πιστοποιήσεις που διαθέτουν τα προϊόντα ύπνου διασφαλίζουν ότι προσφέρετε μια υψηλής ποιότητας εμπειρία ύπνου που θα απογειώσει τη διαμονή στις εγκαταστάσεις σας.

Toppers

Προσαρμόστε το επίπεδο άνεσης του κρεβατιού προσθέτοντας εύκολα και γρήγορα ένα ανώστρωμα MAT&PIL σε περίπτωση που ένας επισκέπτης θέλει μαλακότερη αίσθηση. Το αποσπώμενο ανώστρωμα παράλληλα λειτουργεί και σαν εξωτερικό κάλυμα που προστατεύει και χαρίζει “διάρκεια ζωής” στο στρώμα σας.
Ο μίνιμαλ σχεδιασμός των ανωστρωμάτων MAT&PIL εγγυάται την μέγιστη άνεση καθώς δεν περιλαμβάνει ρέλι όπως τα περισσότερα παραδοσιακά στρώματα/ ανωστρώματα.

Επικοινωνία

Με έναν Hotel Sleep Expert

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και ένας Hotel Sleep Expert θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσει μαζί σας τις ανάγκες τις επιχείρησης σας, καθώς επίσης και να σας ενημερώσει για τις ειδικές τιμές που ισχύουν για τους επαγγελματίες!


    Add to cart

    10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά!

    Με την εγγραφή σας στο newsletter μας, η Mat&Pil σας κάνει έκπτωση -10% στην πρώτη σας αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

    Η εμπειρία του ύπνου σας μόλις έχει ξεκινήσει: