Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μια εποχή… είναι συναίσθημα!

Οι γιορτές είναι για να βγάζουμε το θετικό μας κομμάτι… σε μας και στους άλλους. Είναι για να βρισκόμαστε στο ίδιο τραπέζι και να μοιραζόμαστε, να γευόμαστε, να κάνουμε όνειρα μαζί με όσους αγαπάμε. Είναι για να ανταλλάσσουμε δώρα, για να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Στην Mat&Pil αυτά τα Χριστούγεννα δίνουμε στα δώρα τη σημασία που τους αρμόζει και θέλουμε με τη σειρά τους αυτά να δώσουν χαρά, να μοιάζουν με χάδι, με αγκαλιά, με ελπίδα, με φροντίδα. Γιατί σε κάθε συνάντηση μας αυτές τις γιορτές πάμε με την καρδιά μας. Κι όταν έρθει η ώρα να ανοίξουμε τα δώρα, πόσο υπέροχο θα είναι όταν όλοι θα χαμογελάσουν. 

Για το παιδί σας, τον σύντροφό σας, τους γονείς σας, τους φίλους σας, μπορείτε και έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε το κατάλληλο μαξιλάρι με αφρό μνήμης, σε κλασικό ή ανατομικό σχήμα, με το «Dream box Christmas edition». Το λέει και το όνομά του: είναι γιορτινή επιλογή και περιλαμβάνει προϊόντα χαλάρωσης πριν τον ύπνο. Κι επειδή κάθε όμορφη στιγμή απαιτεί την ιεροτελεστία της, έτσι και το συγκεκριμένο gift set έχει τη δική του: βρίσκετε το Χριστουγεννιάτικο αστέρι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για το δεντρο που αντιπροσωπεύει την αλληλεγγύη καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του dreambox δίνεται στο συγκεκριμένο οργανισμό, απολαμβάνετε το χαλαρωτικό τσάι «Χριστούγεννα στη Βιέννη» που επιλέξαμε σε συνεργασία με τον «Δρόμο του Τσαγιού», ψεκάζετε 1-2 φορές στο μαξιλάρι σας τις απαλές αρωματικές νότες του Mat&Pil Pillow Mist – Dreamy για να έχετε έναν απόλυτα χαλαρωτικό ύπνο, φοράτε την αφράτη μάσκα ύπνου Mat&Pil από οικολογικό αφρό μνήμης και τεχνολογία Eco-Freeze που χαρίζει αίσθηση δροσιάς στα μάτια… και το ταξίδι στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων θα ξεκινήσει για τα καλά. 

Κι επειδή τα Χριστούγεννα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο σπίτι μπορούμε να δώσουμε ζεστασιά και στο κατοικίδιο μας και να νιώθει σαν στο σπίτι του σε ένα PetBed της Mat&Pil. Με κορδελάκι ή χωρίς, το PetBed θα είναι σίγουρα το ιδανικότερο δώρο για τον σκύλο ή την γάτα σας και θα το βρείτε σε ποικίλα μεγέθη και χρώματα. Αυτό όμως που υπερέχει, είναι τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για να αντέχουν χιλιάδες τριβές, αλλά και να ανακουφίζουν τα κατοικίδια από πόνους στις αρθρώσεις τους. Γιατί ποια είναι τελικά η αξία ενός δώρου; Να είναι φτιαγμένο με αγάπη και να φτάσει στον παραλήπτη του για αν εκφράσει αυτό το τόσο σπουδαίο συναίσθημα, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά. Κι ίσως αυτή τη φορά να μην αλλάξει μόνο ο χρόνος, αλλά και ο κόσμος, ο δικός μας κόσμος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Add to cart

10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά!

Με την εγγραφή σας στο newsletter μας, σας δίνουμε εκπτωτικό κωδικό για -10% στην πρώτη σας αγορά* από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

*Eξαιρούνται επιλεγμένοι κωδικοί και δεν συνδιάζεται με άλλες προωθητικές ενέργειες.